Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/7/d/bsmj.se/httpd.www/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Websidan äntligen uppe – Berry's MJ

Home » Uncategorized » Websidan äntligen uppe

Websidan äntligen uppe

Ni vet hur det är! Jag skall bara, som Alfons säger, fixa den där saken, och den där saken, OCH den där saken klart först, sen skall jag ta tag i hemsidan. Exakt så har jag tänkt sedan jag började med träkonstruktionerna runt själva bordet. Nu när det mesta av spåren är på plats, alla monterade servos fungerar som det är tänkt och alla block och växlar har feedback kopplingar, ja då är det dax att ta tag i hemsidan.

Varför en hemsidan?

För min del så är det av tre anledningar.

  1. Min familj och vänner som inte är på besök varje vecka kan följa vad jag gör, och hur långt jag har kommit. En blogg helt enkelt om vad jag gör.
  2. Jag gör i princip allting när det gäller elektroniken själv. Detta vill jag dela med mig så att kopplingsscheman, kretskort designs mm finns tillgängligt för alla som håller på med hobbyn.
  3. Så att jag själv kommer ihåg hur jag har gjort. Jag är säker på att alla som håller på med denna hobbyn har en massa saker nertecknade. T.ex vilka färgkoder som ni använder för ExpressNet kablarna (om ni har en sådan så klart). Om jag måste skriva ner det för mig själv, varför inte göra det publikt så om andra personer som har samma behov kan använda mina ider och system?

Om det är något speciellt som ni ser på bilderna och undrar hur jag har gjort, eller några andra frågor så skriv en kommentar eller droppa ett mail så skall jag försöka hjälpa till så mycket jag bara kan.

One Response so far.

  1. Berny Perzon skriver:

    Som jag ser det : Snygg och informativ sida och den kommer antagligen att bli ännu bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*