Home » » Uppstart efter sommaren

Uppstart efter sommaren

20161009-_mg_1909Under ett antal månader så har denna webb varit otillgänglig pga DDOS attacker och andra aktiviteter som helt tog bort det roliga med att ha en egen webbsida. Så jag stängde helt enkelt ner servern. Men på sista tiden så har jag saknat att driva en egen sida där jag kan berätta om mina modelljärnvägs erfarenheter och aktiviteter så jag har beslutat mig för att öppna den igen och försöka en gång till.

Min sista post var ca 6 månader sen. Under den tiden så har jag installerat en vändskiva tillsammans med lite lokstall på min N-skala järnväg. Jag fick också bygga om de modellerna lite tillsammans med målning och vädring. Först försökte jag med en Peco vändskiva, men pga av problem med missljud och rörelser som inte var perfekta så tog jag bort den igen. Jag provade istället med en Fleischmann vändskiva som jag köpte begagnad på en auktion för ca 2 år sedan. Efter lite service så fungerar den ganska ok. Den är lite större än vad jag hade tänkt mig, men jag har beslutat att behålla den på banan. Och det var ungefär så mycket som jag han med innan sommaren kom och det varma vädret gjorde att man hellre ville vara utomhus.

20161005-20161005_160806En av de stora sakerna som jag har gjort under sommaren är att planera och installera utomhus banan. Jag kommer att ladda upp bilder här på webbsidan under de närmaste dagarna, tillsammans med en layout över hur banan är uppbyggd. Jag har också spelat in den första videon från utomhusbanan, och den finns nu tillgänglig på Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=WRgsSryx5oA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*